РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»
Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
НОВІ
НАДХОДЖЕННЯ
ПОШУК
РУБРИКАТОР
Бази даних
Реферативна база даних - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Пошуковий запит:
(<.>TJ=Товари і ринки. Сер. Техн. науки<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
65
Представлено документи
з 1 до 20
...
1.
Голуб Б.
Концепції управління безпечністю харчових продуктів
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 2.
2.
Михайлова Г.
Вимоги до безпечності постільних виробів з об'ємними наповнювачами
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 2.
3.
Левицька С.
Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 2.
4.
Гончарова І.
Адсорбційне очищення бюветної води від йонів Феруму(III)
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 2.
5.
Галиш В.
Сорбційні властивості шкаралупи кісточок абрикоса
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 2.
6.
Чурсіна Л.
Класифікація
техн
ічного текстилю
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 2.
7.
Демченко В.
Оцінка властивостей наповнювачів сумішей для мурування
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 2.
8.
Мережко Н.
Модифікування паперу на основі небіленої целюлози силоксанами
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 2.
9.
Стретович С.
Оптимізація складу паперу для білових товарів
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 2.
10.
Індутний В.
Критерії оцінки якості ювелірних виробів з нефриту
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 2.
11.
Калайда К.
Господарсько-товарознавча оцінка сортів перцю солодкого, районованих в Україні
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 2.
12.
Чорна А.
Оптимізація складу їстівного покриття для збереження свіжості хлібобулочних виробів
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 2.
13.
Рудавська Г.
Підвищення антиоксидантної активності відновлених напоїв антистресової дії
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 2.
14.
Антонюк І.
Техн
ологія збитих солодких страв підвищеної біологічної цінності
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 2.
15.
Ланиця І.
Якість посічених м'ясних виробів
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 2.
16.
Антюшко Д.
Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000:2018
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 3.
17.
Бабій О.
Моніторинг додержання антитютюнового законодавства в закладах ресторанного господарства
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 3.
18.
Шаповал С.
Вимірювальний комплекс для діагностики реологічних і теплофізичних властивостей харчових продуктів
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 3.
19.
Михайлова Г.
Біостійкість текстильних наповнювачів для постільних виробів
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 3.
20.
Притульська Н.
Порівняльні тестування продуктів для ентерального харчування
//
Товари
і
ринки
.
Сер
.
Техн
.
науки
. - 2018. - № 3.
...
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського