РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
Пошуковий запит: (<.>TJ=Товари і ринки. Сер. Техн. науки<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 65
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Голуб Б. Концепції управління безпечністю харчових продуктів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
2.

Михайлова Г. Вимоги до безпечності постільних виробів з об'ємними наповнювачами // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
3.

Левицька С. Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
4.

Гончарова І. Адсорбційне очищення бюветної води від йонів Феруму(III) // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
5.

Галиш В. Сорбційні властивості шкаралупи кісточок абрикоса // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
6.

Чурсіна Л. Класифікація технічного текстилю // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
7.

Демченко В. Оцінка властивостей наповнювачів сумішей для мурування // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
8.

Мережко Н. Модифікування паперу на основі небіленої целюлози силоксанами // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
9.

Стретович С. Оптимізація складу паперу для білових товарів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
10.

Індутний В. Критерії оцінки якості ювелірних виробів з нефриту // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
11.

Калайда К. Господарсько-товарознавча оцінка сортів перцю солодкого, районованих в Україні // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
12.

Чорна А. Оптимізація складу їстівного покриття для збереження свіжості хлібобулочних виробів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
13.

Рудавська Г. Підвищення антиоксидантної активності відновлених напоїв антистресової дії // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
14.

Антонюк І. Технологія збитих солодких страв підвищеної біологічної цінності // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
15.

Ланиця І. Якість посічених м'ясних виробів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 2.
16.

Антюшко Д. Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000:2018 // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 3.
17.

Бабій О. Моніторинг додержання антитютюнового законодавства в закладах ресторанного господарства // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 3.
18.

Шаповал С. Вимірювальний комплекс для діагностики реологічних і теплофізичних властивостей харчових продуктів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 3.
19.

Михайлова Г. Біостійкість текстильних наповнювачів для постільних виробів // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 3.
20.

Притульська Н. Порівняльні тестування продуктів для ентерального харчування // Товари і ринки. Сер. Техн. науки. - 2018. - № 3.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського